Covid-19 / Corona Bootcamp update Momenteel bieden we een online digitale bootcamp training aan via Zoom virtual sport. In het Engels

Covid-19 / Corona Bootcamp update

Momenteel bieden we een online digitale bootcamp training aan via Zoom virtual sport. In het Engels of Nederlands en het accent van de training verandert elke week. We bieden ook Yin Yoga (relaxed) en Vinyasa flow (power) aan.

De kosten hiervoor zijn lager, 50% goedkoper dan de reguliere trainingen.

Een Bootcamp training bestaat uit een actieve outdoor training waarbij conditie en kracht elkaar afwisselen. De training wordt opgebouwd uit oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, dips, lunges, uitvalspassen, squat jumps en sprintjes. Tussendoor wordt er van oefening naar oefening gerend en de pauzes na elke oefening zijn kort, waardoor er goed aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. De trainingen zijn zeer afwisselend en uitdagend. Zo komen er iedere les nieuwe oefeningen aan bod en wordt er veel in duo’s getraind.

Bij elke bootcamp training staan de deelnemers centraal, deze worden ieder persoonlijk begeleid en gemotiveerd. De duur van een training is 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. Een bootcamp training is een zeer effectieve manier van trainen, mede dankzij het sociale element en de variatie in trainingstechnieken.

Voor meer informatie over de kickbox training kunt u hier terecht.

Voor meer informatie over de hardloop training kunt u hier terecht.

Voor meer informatie over een training tijdens een event (healthweek etc) kunt u hier terecht.