Covid-19 / Corona Bootcamp update Momenteel bieden we een online digitale bootcamp training aan via Zoom virtual sport. In het Engels

Onze trainingen duren 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. Het persoonlijke karakter van de training hebben we hoog zitten Daarom stellen we een maximum aan het aantal deelnemers per trainer. Hierdoor kan voor elke deelnemer de persoonlijke begeleiding te allen tijden gewaarborgd worden.

Voor wie, waar en waarom ?
We weten allemaal hoe belangrijk goede beweging is voor het gezond houden van lichaam en geest. Dit geldt al helemaal voor mensen die een overwegend zittend beroep uitoefenen. Toch schiet sporten er in de praktijk nog wel eens bij in. Een drukke baan, gebrek aan vaardigheden en weinig motivatie zijn veel voorkomende oorzaken. De trainingsprogramma’s van BedrijfsBootcamp bieden uitkomst, want deze kunnen direct voor of na werktijd worden gegeven en vinden plaats dichtbij kantoor in de gezonde buitenlucht. De reistijd vanaf kantoor naar de sportlocatie is dus altijd zeer kort, namelijk naar het meest dichtbij gelegen stukje groen. Onze trainingen worden begeleid door een ervaren trainer, die elke deelnemer persoonlijk zal motiveren, aansturen en begeleiden. Voor onze trainingen zijn geen extra vaardigheden nodig, daardoor zijn ze voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk.